Arranquem l’any al blog de la Petita amb tres recomanacions: «Telmo i Joyce», «L’enigma de Vilagallina» i «Anatomia». Esperem que us agradin!

GENER_1

Telmo i Joyce
Aquest àlbum ens presenta tres històries diferents en format còmic sobre les idees esbojarrades d’en Telmo i com en Joyce, el seu gos, intenta dissuadir-lo sense èxit.
Són tres històries amb temàtiques molt diferents, la primera es titula “Vull volar”, la següent “Un dia a la platja” i l’última “No puc dormir”.
GENER_2

En totes elles són la curiositat del nen per descobrir el món que l’envolta i les ganes d’aventura les que condueixen la trama.

L’estil gràfic de Mariana Ruiz Johnson on els colors són els protagonistes i el text senzill, amb un ritme ràpid i històries senzilles però amb un punt esbojarrat, converteixen aquest còmic en una lectura ideal per primers lectors.

L’enigma de Vilagallina
Vilagallina és un poble on cadascú té la seva pròpia gallina i la tracten com un membre més de la família. També és el poble on s’organitza el famós concurs «La Ploma Daurada» on es premia la millor gallina de l’any.

El conflicte arriba el dia que de matinada, poc abans del concurs, desapareix la Matilde, la gallina de la senyora Plomatorta. Aquesta desaparició és la primera d’una cadena de segrestos que portarà de cap als vilatans de Vilagallina. Podran trobar la solució a aquest misteri i celebrar el concurs amb normalitat?

GENER_4

Un àlbum d’Albert Arrayàs en el que la història manté el suspens fins a l’últim moment i en el que les il·lustracions, amb el seu estil de línies fines i una gamma de colors característica, deixen que el lector es perdi en els detalls i busqui les pistes per resoldre aquest enigma.

Anatomia

Anatomia és un llibre de coneixements sobre el cos humà que us meravellarà amb els troquelats i les il·lustracions que inunden les seves pàgines.
Es tracta d’un àlbum de gran format en el qual el metge JeanClaude Druvert, amb textos breus i accessibles ens explica com funciona el nostre organisme.

GENER_6A cada pàgina ens sorprèn la superposició de solapes i els minuciosos troquelats que fan que ens endinsem de ple a cada racó del cos humà.
La il·lustradora Hélène Druvert recrea amb la seva il·lustració sintètica de colors plans, les taules anatòmiques del segle XIX i representa els òrgans, ossos, músculs, vasos sanguinis… perquè els descobrim i n’aprenguem el seu funcionament i curiositats.


Comentarios

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *