DOLENTS_1

Us agraden els llibres de pestanyes? La recomanació d’avui combina contes clàssics, pestanyes i il·lustracions plenes de detalls.

Dolents, Clotilde Perrin, MAEVA young

Els contes clàssics infantils estan plens de personatges malvats. Però n’hi ha tres que són els més coneguts… Els més odiats! Els que apareixen fent les pitjors males passades als protagonistes! Els mundialment famosos… Llop, Ogre i Bruixa!
Tres dolents que apareixen en històries tan famoses com La Caputxeta vermella o La Blancaneu i que podreu conèixer millor en aquest meravellós llibre.

gif_bruixa

Dolents és un àlbum, de grans dimensions, que ens endinsa en el món de cada personatge i ens explica curiositats com els seus punts forts i debilitats, els seus plats preferits, signes distintius… proporcionant-nos una exhaustiva fitxa amb totes les característiques dels dolents de conte. També hi trobareu un conte on cada dolent té un paper molt i molt important.

Obrint les pestanyes que hi ha a la gran il·lustració, podreu anar descobrint tots els secrets que amaguen aquests fascinants personatges. Què hi ha a sota de les de faldilles la bruixa? Quines són les idees brillants que hi ha dins del cap del llop?

Clotilde Perrin és una il·lustradora francesa amb una trentena d’àlbums il·lustrats publicats que aterra aquí amb aquest àlbum tan especial.


Comentarios

Una respuesta a «Recomanació… Dolents»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *